Известие

Collapse
No announcement yet.

предно стъкло

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• предно стъкло

здравейте колеги,имам един дразнещ проблем на предното стъкло - Можеби от скапани чистачки или от задиране на чистачките с мърсотия незнам как е станало,но последата на стъклото има драскотини все едно съм търкал стъклото с пясък.Пада се точно по движението на дясната чистачка най горе,можеби от предния собственик да е станало щото аз винаги съм бил с хубави чистачки.Та искам да знам имали няква паста или нещо друго за премахване на драскотините

Един колега на работата,разправа че неговата кола е оправил с водна шкурка,ама няква супер финна и яко обливане с вода докато таркаш нараненото място,ако искаш оптаи.Видиях му колата станало е като ново
    sigpic145 Qv

Comment

А един друг колега разправя за каско и тухла, ама не знам какво има предвид
      156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
      Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщение
        А един друг колега разправя за каско и тухла, ама не знам какво има предвид
        тва нема ми помогне нямам каско
        alfa boy Qv а я кажи с паста за полиране на колата дали ще стане? ако не ще опитам този вариан дето каза с шкурката

Comment

С паста и машина за полиране се оправя.
          0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
          Автогаз сервиз-
          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщение
            С паста и машина за полиране се оправя.
            аз пастата я имам,обаче машина не.С яко таркане няма ли да стане?
            Last edited by emo84; d.m.y г., 15:52.

Comment

Не е невъзможно, но много трудно и бавно.
              Принципно, ако драскотините са дълбоки (захващат се с нокът), по-добре ново стъкло, според мен.
              I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
              Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
                Не е невъзможно, но много трудно и бавно.
                Принципно, ако драскотините са дълбоки (захващат се с нокът), по-добре ново стъкло, според мен.
                не неса дълбоки,даже и да ги пипаш неги осещаш

Comment

Ми действай тогава, внимателно. На твое място бих проверил дали няма подходяща машина в бриколаж за някакви смешни пари. Непрофесионалните би трябвало да са по две за левче.
                  I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                  Roosevelt

Comment

Незнам колега с паста не знам дали ще стане номера,но опитаи нищо не губиш
                    sigpic145 Qv

Comment

Working...
                    X